Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
Як ви думаєте???? я думаю так .... там живуть істоти які ніколи не плачуть)))))))
це такі собі Зелені дядьки з тьотьками)))) які добами курять план, від чого й позеленіли.... під кайфом вони завжди сміються...... і не знають що таке сльози...... Марс - планета плану... і веселих істот))))))
Я чцть зі стільчика не впав прикольно сказано.)) А я демаю що на Марсі нема і в нашій галактиці теж(дали б про себе чути). А от в іешій галактиці цілком ймовірно!
не забився коли падав?????? то у мене був "понос" думок... якась тупня у голову лізла .... а я писала)))))
Прикольно. Мені б такий "поноос", ато зовсім зацвив мій сайтик
чому ми не можемо кудись подітись..... коли цього так хочемо, чому ми не можемо перенестись у іншу галактику, коли не хочемо бути тут, коли не хочемо бачити цей світ..... чому завжди так важко???? чому все життя посмуговане на чорне й біле????
та все життя це тільке біле) и це прекрасно)
та нема життя там ніякого,яке може бути там життя)там висока температура,і кисню нема))) а хтось ше й каже шо живуть
чому ти так вважаєш????
можливо не всьому живому...потрібний кисень (особливо коли вони накуряться плану)
є! "Оригінальне фото ”Марсіанського сфінкса” 1976 р., що викликало роздуми про те, чи була Червона планета колись заселена розумними істотами. Фото: NASA/JPL" - http://www.epochtimes.com.ua/articles/view/7/5103....
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги