Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні.
Створити тему | До списку
Особисто я обожнюю музику.... просто не можу уявити життя без неї... *** Ничто не понимает так прощлого, как музыка;она не только напоминает его, и, подобно теням тех, кто дорог нам, оно появляется, окутаное таинственной и меланхолической дымкой. Анна Сталь
Еге ж, музика це ніби відображення твого характеру, твоєї особистості, твоїх думок та ідей...В музиці- світ...от так!
так музіка тема класна! главное как говрітся "душа" а в хорошей музике она есть
да .... я не сомневаюсь что djТиесто вкладывает всю душу в свои темы..... Правда????
Музика як машина часу,слухаючи музику своєї молодості наче повертаїшся у ті часи,спливають приємні спогади.Це і називається ностальгією.
...Немає нічого кращого ніж блукати по вулицям рідного міста з улюбленою музикою в плеєрі(читай:Океаном Ельзи)....
ти мене розстроїла, я вже не дочекаюсь, коли куплю собі мп3шнік... і буде в моїх вухах волати щось таке цікаве)))
купиш-купиш.чим довше чекаєш тим класніше буде його отримувати!
аха)
Я теж хочу мр3. Ніколи руки не дойдуть щоб купити)
а ногами не прбував дойти????
неа
Для мене музика - це історія, котру намагалась розповісти людина, котра її створила...Музика не відображає мого внутрішнього світу. Вона відображає внутрішній світ свого творця. Справжня музика - такий собі катарсис: вона очищує душу. А з іншого боку - це гіпноз: послухаєш її один раз, і впадаєш в стан афекту, хоч і не розумієш чому.
Не про всю музику можна так сказати. Гарно сказано!
а я цілком згідний! все що людина переживає, що її болить, твшить, тривожить вона викладає на папір потім робить коктейоь з нотами і появляється те що ми називаємо музикаю. А якщо якась музика тобі дійсно припала до душі, це значить, що в певному розумінні ти і творець тої музики схожі, а як не крути, знаходити однодумців це круто. П.С. Життя без музики не звучить!
а мене музика завжди затягує в минуле..... я упираюсь руками і ногами, а вона всеодно змушує згадувати моменти , я кі якимось чином з нею пов'язані
А деколи одне довбане слово з одної довбаної пісні таке в твоїй голові пригадає... душа кричати почичинає від туги і болю!
а взагалі спогади це добре!!!!! навіть дуже!!!!! Якщо є що згадувати, значить недаремно живемо!!!!!
тільки не тоді коли ті спогади сунуть тобі кумок в глотку...
В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги